V neděli 23. června 2024 vyhrála mladší přípravka U9 turnaj Reality 11 Cup 2024 v Humpolci bez ztráty bodu. Nejlepším střelcem turnaje byl Lukáš Krajčovič s 22 góly.

Na poslední turnaj sezóny jsme se vydali do Humpolce. Po předchozích těžkých turnajích jsme jeli bojovat o nejvyšší příčky. První zápas, pro nás s neznámým týmem FK Meteor Tábor, jsme vyhráli s přehledem 8:1. Hned poté jsme nastoupili proti domácímu týmu AFC Humpolec - modrá, který pro nás byl nejtěžším soupeřem. Zápas skončil naším vítězstvím 5:2. Celkem jsme hráli 9 zápasů, vstřelili 65 gólů, o které se postarali všichni hráči týmu. V každém zápasu jsme vstřelili první branku, některé hned po úvodním hvizdu rozhodčího. I když se nám někdy úplně nedařilo, ať už vlivem koncentrace, počasí, nebo i párku v rohlíku, vždy jsme zápasy dotáhli do vítězného konce. Tímto vítězným turnajem se U9 rozloučila s kategorií mladších přípravek. Velké poděkování patří dětem za výbornou reprezentaci klubu. Chtěli bychom také poděkovat rodičům za fandění a podporu během celého turnaje.

Sestava týmu: Dvořák Matyáš, Gyurica Dominik, Krajčovič Lukáš, Kryštof Adam, Kunc Matyáš, Křišta Vojtěch, Litochleb Adam, Stehlík Filip

Fotogalerie