Naše mládežnické celky se představí tento víkend v dalších mistrovských zápasech. V domácím prostředí hrají v sobotu 7. září mladší žáci proti Líšni. V sobotu 7. září a neděli 8. září zajíždí dorostenci a starší žáci do Kuřimi.

V sobotu 7. září sehrají od 11:00 a 13:00 hodin mladší žáci U13 + U12 svá další ligová utkání na domácím hřišti, kdy jim bude soupeřem SK Líšeň.

V sobotu 7. září se představí v Kuřimi starší dorostenci U19. V 12:15 hodin nastoupí proti domácímu celku, který je překvapivě v tabulce po čtyřech odehraných kolech druhý.Naši dorostenci minulé kolo nestačili na Boskovice, které jim uštědřily první porážku v sezóně.„Očekáváme kvalitní utkání. Se soupeřem jsme se střetli v předchozí přípravě a jde o mužstvo, které chce hrát kombinační fotbal. Ve venkovním prostředí musíme hrát poctivě v defenzívě a využít každou příležitosti zahrozit." prozradil své plány do utkání trenér Michal Kadlec.

Kategorie U17 bude v sobotu 7. září v 10:00 hodin hrát také v Kuřimi, která je naopak po čtyřech kolech bez bodu a uzavírá tabulku. „K prvnímu venkovnímu utkání zavítáme na půdu nováčka z Kuřimi. Očekáváme náročné utkání, kdy nám domácí nedají nic zadarmo. Poslední dvě utkání se nám nepodařilo vstřelit branku a proto jedeme s odhodláním tuto špatnou sérii utnout a připsat si první plný bodový zisk v soutěžním ročníku." řekl před utkáním trenér Lukáš Invald.

V žákovské divizi se představí v neděli 8. září od 10:00 hodin starší žáci U15, když jim bude soupeřem Kuřim. V minulém kole si starší žáci připsali důležitou domácí výhru proti týmu Sparta Brno, která se v tabulce pohybuje na jejím čele. V zápase v Kuřimi, která ještě nebodovala by měli být naši starší žáci favority. „Po středečním vloženém kole jsme dobře naladěni a budeme to chtít potvrdit i o víkendu. V našich vzájemných utkáních se v minulé sezóně vždy radoval hostující tým, tak snad toto bude platit i nadále,"řekl před utkáním trenér David Krejčí.

V neděli 8. září ve 12:00 hodin se představí v Kuřimi také kategorie U14. Ta v posledním středečním vloženém kole podruhé v domácím prostředí remizovala, tentokrát s favorizovanou Spartou Brno. Proti Kuřimi se bude U14 snažit navázat na středeční vydařené utkání a pokusí se odehrát opět zápas ve kterém nechá na hřišti úplně všechny síly a nasazení.