Uteklo to jako voda a sezóna 2023/24 se chýlí ke konci. Tento víkend se odehrají poslední zápasy soutěží a oba naše mužské výběry se představí na Bouchalkách. Máte tak poslední příležitost vyjádřit klukům podporu!

V sobotu proti Tasovicím

Poslední divizní utkání čeká A-tým žďárského fotbalového klubu v sobotu od 17:00 hodin, kdy vyzvou 14. celek tabulky TJ Sokol Tasovice. Po třech zápasech bez výhry se pokusí zakončit sezónu vítězstvím, které by Žďáru zajistilo osmé místo v tabulce. Proti budou stát Tasovice, které hrají o záchranu a pro její dokončení musí nutně bodovat. V posledních duelech však trpí mizernou formou, jelikož z posledních šesti duelů zaznamenali pouze bod za remízu s Břeclaví.

Béčko vyzve Chotěboř

Žďárský B-tým dokázal v minulém kole v derby porazit rezervu Vrchoviny a vybojovat tak tři velice důležité body. Díky nim aktuálně drží desáté místo tabulky, které je však stále v ohrožení. O poslední možné body bude mužstvo Martina Mužátka bojovat v neděli od 16:30 hodin na stadionu Bouchalky, kde přivítají Chotěboř. Ta se nachází na třetím místě a může pokukovat i po možném posunu na druhé místo.

Přijďte kluky podpořit k posledním duelům sezóny, které nabídnou zas na nějaký čas poslední možnost vidět mužský fotbal ve Žďáře. Společně zakončíme sezónu, těšíme se na vás!