Již v pátek čeká žďárské fotbalisty další divizní utkání, tentokrát vyjedou na půdu Sokolu Lanžhot. Partnerem tohoto utkání bude společnost Businesswings s.r.o. Více se o ní dozvíte v následujícím článku.

Společnost Businesswings s.r.o. vznikla v roce 2016 se specializací na elektro a mechanické práce převážně pro zahraniční trh. Nízkým procentem se podílela i na českých projektech, jako například pro Škoda Mladá Boleslav nebo Kvasiny, ale poptávka od německých a rakouských zákazníků byla mnohem vyšší. Během covidu došlo v této sekci k poklesu a začaly se objevovat poptávky z oboru stavebnictví. Plynule jsme se přizpůsobili novému trhu a spolupracujeme s mnoha zahraničními firmami.

Naše práce spočívá v zastřešení komplexních zakázek od zadavatele. Zajistíme projekt od A do Z, naši dodavatelé mají zajištěn 100% support ihned od podpisu smlouvy, přes vyřízení příslušných dokumentů pro práci v zahraničí, zastřešujeme kompletní komunikaci se zákazníkem, jsme zodpovědní za provedení kvalitní práce a průběh celého projektu.

V současné době se specializujeme na projekty v Německu a Rakousku, kde se nabízí pestrá škála zakázek v oblastech jako např. montáž sádrokartonů, pokládky izolací a střešních krytin, montáž dřevěných panelů do sportovních hal a tělocvičen, výkopové a zednické práce, elektro práce v oblasti úložných bateriových systémů, řezání ocelových plechů, svářeni MAG a mnoho dalších. Jen pro představu, v roce 2023 jsme realizovali více než 50 projektů pro 30 německých zákazníků. Mimo tyto služby se snažíme podporovat a sponzorovat firmy a spolky, které nám jsou blízké.

Již od začátku podnikání podporujeme žďárský fotbalový klub, kde se rodí mnoho talentů. Mezi další patří žďárské Gymnázium, kde jsme otevřeni nabídnout absolventům zajímavou spolupráci a pracovní poměr. Mezi srdcovou záležitost patří i podpora malých onkoláčků a linky bezpečí pro ohrožené, šikanované a týrané děti.

Cíle Businesswings s.r.o. jsou postaveny na pilířích WIN-WIN. Zásadní je spokojenost na všech úrovních spolupráce, tedy zákazník + dodavatel + my. Věříme, že tento model má vysoký potenciál pro budoucí získání nových zakázek a dlouhodobou udržitelnost jak dodavatelů, tak i stávajících i nových zákazníků.

Fotogalerie