Uteklo to rychle a další hrací víkend je tady. Do boje opět půjde naše áčko i béčko, které čekají duely se Zbrojovkou Brno B a Ledčí nad Sázavou.

Do boje na půdu lídra tabulky

Žďárský A-tým zažil minulý víkend povedené vítězství nad Havlíčkovým Brodem, který doma přemohl 2:1. Po bezgólové první půli přišel turbulentní druhý poločas. V tom sice žďárští prvně prohrávali po trefě Bajera, ale nezlomilo je to a dokázali se vzchopit k parádnímu obratu skóre na 2:1. Havlíčkovu Brodu tak díky trefám Nedvěda a Vitáska uštědřili první porážku jarní části divize. Kompletní reportáž z utkání a reakce hráče utkání i trenéra týmu najdete zde.

Nyní je na programu 23. kolo Divize D, ve kterém vyjedou fotbalisté FC Žďas do Brna na duel s tamním béčkem. To se trvale drží na prvním místě soutěže s aktuálním náskokem šesti bodů na druhý Lanžhot. Jednoznačně tak patří k aspirantům na postup do MSFL, kde by klub chtěl dále rozvíjet své talenty z brněnské akademie. Rozhodně však není rozhodnuto, což dokazuje překvapivá prohra Brna z minulého kola, ve kterém podlehli Velkému Meziříčí. Držte nám palce, výkop je v neděli 28. dubna od 10:15 hodin.

Na Bouchalky přijede vyzvat béčko Ledeč

Prozatím se trápící béčko přijede na Bouchalky prověřit třináctý tým tabulky Ledeč nad Sázavou. Ta s aktuálním ziskem šestnácti bodů drží stejný bodový zisk jako Žďár, tudíž půjde o přímý tabulkový souboj. Žďár se pokusí přetrhnout dlouhou sérii bez výhry, kterou naposledy zaznamenal v půlce října v duelu s Pacovem. Jedná se tak o velice důležitý souboj, ve kterém se chceme opřít i o vaši pomoc. Přijďte nás podpořit v neděli 28. dubna od 16:30 hodin, těšíme se na vás!

Partnerem víkendu je společnost PKS stavby, více o firmě najdete na jejich webu.