První zářijový víkend se nesl v duchu reprezentačních přestávek. Proto zastihl jen několik žďárských mládežníků v boji o ligové body. Pojďme se společně podívat, jak se jim dařilo o uplynulém víkendu.

Celostátní dorostenecká liga U19

V reprezentační přestávce se odehrály jen tři duely do kterých naši odchovanci nezasáhli.

Celostátní dorostenecká liga U17

V reprezentační přestávce se odehrály jen tři duely do kterých naši odchovanci nezasáhli. Šimon Krahula odehrál za reprezentaci U17 první dva zápasy. https://fczdas.cz/article/415

Moravskoslezská žákovská liga U15

Ve vloženém 1. kole Moravskoslezské žákovské ligy U15 se utkala Jihlava se Slováckem a zvítězila 5:2. V jihlavském dresu nastoupil do zápasu Jiří Sláma v 55. minutě a Šimon Němec v 65. minutě. Jan Irovský v dresu Slovácka odehrál celý zápas.Ve víkendovém kole hrála jen Jihlava a podlehla ve Vítkovicích 4:3. V dresu Jihlavy nastoupili Šimon Němec v 50. minutě a Jiří Sláma v 63. minutě. Po této prohře se tým Vysočiny drží na první nesestupové 10. příčce v tabulce. Slovácko je na 4. místě.

1. liga dorostenek

Žďárská odchovankyně a kapitánka týmu Bára Smejkalová se svým týmem vede po třech kolech tabulku. Ve třetím kole hrály Pardubice v Českých Budějovicích a svého soupeře rozdrtily 8:0. Bára odehrála v tomto utkání 65. minut.