Naše mládežnické celky se představí tento týden v úvodních mistrovských zápasech této sezóny. Soutěž startují v domácím prostředí v sobotu proti Třebíči starší žáci. V neděli pak na domácím hřišti přivítají dorostenci Znojmo.

V žákovské divizi se představí na Bouchalkách v sobotu 17. srpna od 10:00 hodin starší žáci U15 a jejích soupeřem bude FŠ Třebíč. „Po nepříliš vydařené přípravě přIvítáme jednoho z nováčků soutěže. Povinnost nám velí domácí utkání zvládnout a dobře tak odstartovat pro nás letos velmi důležitý rok,"řekl před utkáním trenér David Krejčí.

V sobotu 17. srpna ve 12:00 hodin se představí na domácím hřišti kategorie U14, která se bude snažit také porazit již avizovaného nováčka soutěže z Třebíče.

V neděli 18. srpna se představí na domácím hřišti dorostenci. V 10:00 hodin nastoupí starší dorostenci U19, ty čeká v minulé sezóně dvanáctý celek soutěže Znojmo. „Čeká nás první mistrovské utkání na které se všichni těšíme. V domácím prostředí chceme odehrát poctivý zápas a zabojovat o první body. Přípravná utkání nám ukázaly, že musíme zlepšit defenzivní činnost celého mužstva a hrát kompaktněji. Na úspěch můžeme myslet pokud každý odvede to nejlepší." prozradil své plány do utkání trenér Michal Kadlec.

Kategorie U17 bude v neděli ve 12:15 hodin hostit taktéž tým Znojma, který minulou sezónu obsadil třináctou pozici. „Po krátké letní přípravě nás čeká domácí utkání proti Znojmu. Tým trápí několik absencí, ale věřím ze navážeme na povedenou generálku a budeme se prezentovat zodpovědným a týmovým výkonem," řekl před utkáním trenér Tomáš Litochleb.

V neděli sehrají od 11:00 mladší žáci U13 + U12 přípravná utkání na hřišti Sigmy Olomouc. Jejich první mistrovský zápas je čeká až 28. srpna.