Půlka října je za námi, ale fotbalový kolotoč se točí dál. V následujícím víkendu nás bude zajímat zejména neděle, kdy odehraje svoje zápasy jak A-tým, tak naše rezerva.

Žďárští fotbalisté vyzvali v minulém kole lídra tabulky z Velké Bíteše. Po atraktivním prvním poločase přišlo nešťastné vyloučení žďárského kapitána, které ovlinilo následující průběh. Domácí dokázali rychle skórovat a jednobrankové vedení udržet až do konce. Udrželi si tak stoprocentní bilanci z této sezóny. Svěřenci Václava Pohanky však musí zvednout hlavy a připravit se na další utkání, které se odehraje v neděli 20. listopadu od 14:30 na Bouchalkách proti Humpolci.

Ten se po deseti odehraných kolech nachází na totožném desátém místě. Se ziskem devíti bodů se drží s náskokem čtyř bodů nad sestupovou hranicí. V posledním kole narazil na rezervu druholigové Líšně, které na domácí půdě podlehl vysoko 1:4. Nejlepším střelcem týmu je s třinácti zásahy Adam Savi. Přijďte naše kluky podpořit a dostat je společně zpět na vítěznou vlnu!

Naopak vítězně dopadl pro černobílé barvy duel béčka s Šebkovicemi. Po dvou trefách ve druhé půli si Žďárští došli pro druhou ligovou výhru sezóny a mohou jít dále s hlavou vztyčenou. Dostali se totiž ze sestupové dvanácté pozice na místo jedenácté. V následujícím kole vyzvou rovněž v neděli 20. listopadu TJ Sapeli Polná. Ta se nachází na sedmé pozici, ovšem rozdíl mezi oběma týmy činí pouhé tři body.

Partnerem víkendu je společnost JAKO.