Další fotbalový víkend nám slibuje opět hodně zábavy. A-tým vyjede k dalšímu diviznímu kolu na půdu Velké Bíteše a béčko vyzve na Bouchalkách SK FŠ Třebíč. V tomto článku najdete kompletní preview k tomuto víkendu.

Přesvědčivá výhra nad Ždírcem

Minulý víkend dorazilo na Bouchalky mužstvo Ždírce nad Doubravou. Od souboje dvou přímých konkurentů v tabulce se čekala vyrovnaná bitva, která však skončila přesvědčivou výhrou pro domácí tým. Žďárští udeřili již v šesté minutě, kdy svůj náběh za obranu využil Jirka Veselský. V průběhu zápasu dokázal výběr Václava Pohanky využít ještě dvě brankové příležitosti a došel si tak k výhře 3:0. Kompletní reportáž ze zápasu najdete zde.

V rámci 27. kola Divize D vyjedou žďárští na půdu Velké Bíteše. Ta se aktuálně nachází na šesté příčce, neboli přesně o jednu pozici výše než Žďár. Bodový rozdíl čítá čtyři body, tudíž tento zápas dost napoví, kdo na konci soutěže dopadne lépe. Zároveň Bíteš drží parádní formu, když dokázala vyhrát poslední čtyři utkání z pěti. Domácí tak budou mít hlad po pokračování této statistiky. Utkání začíná v neděli 26. května od 17:00 hodin.

Béčko doma vyzve lídra tabulky

Těžký víkend má za sebou žďárská rezerva, která neuspěla na hřišti Pacova. Tomu podlehla 0:3 a nezažila tak povedený zápas. Nyní má mužstvo před sebou další těžkou výzvu, obrat o body lídra tabulky krajského přeboru. V sobotu na Bouchalky zavítá SK FŠ Třebíč, která se ziskem 46 bodů soutěži panuje. První místo si rozhodně nebude chtít nechat jen tak vzít a ve Žďáře se pokusí navázat na pět výher z posledních šesti duelů. Udrží si tedy Třebíč první místo i po víkendu nebo naše rezerva zaskočí favorita? Přijďte se podívat v sobotu od 16:30 hodin na stadion Bouchalky!

Partnerem víkendu je Mráček doprava.