Přinášíme vám hodnocení jednotlivých mládežnických mužstev. Dnes představíme tým začínajících nejmenších fotbalistů - U6+ U7. O hodnocení jsme požádali Josefa Kryštofa.

Podzimní část sezony 23/24 zahájily kategorie U6 - 7 společně. Tréninky probíhaly na hlavním hřišti na stadionu Na Bouchalkách. K dětem z minulé sezony se v hojném počtu přidaly i děti z náboru. Tréninky probíhaly 2x týdně pod vedením trenérů Balcara, Kryštofa a Muchy. Během podzimu došlo k posílení trenérského týmu z řad rodičů a zároveň bývalých hráčů FC Žďas Žďár n/S, Jiřím Litochlebem a Jiřím Zábranským.

Po přesunu do tělocvičen trénují kategorie odděleně. Kategorie U6 pod vedením Víti Balcara a Romana Muchy a U7 pod vedením Josefa Kryštofa, Jirky Litochleba a Jirky Zábranského.

Kategorie U7 na podzim odehrála jedno přátelské utkání a zúčastnila se dvou turnajů v NMnM. Ve všech případech byly týmy doplněny hráči z kategorie U6.

1. prosince nás na tréninku navštívila nečekaná inspekce zastoupená Mikulášem, čertem a andělem. Děti měly možnost předvést co už se naučily a následně byly obdarovány drobnostmi, které každé dítě potěší.