Možná jste již zaznamenali, že mužské kategorie FC Žďas mají nové sociální sítě. K tomuto kroku se přistoupilo společně s tvorbou nových webových stránek, které klubu přináší nový moderní vizuál. V tomto článku se vám vysvětlíme, proč nové sociální sítě vznikly a jak budou fungovat.

Ještě do nedávna byl klub FC Žďas Žďár nad Sázavou na sociálních sítích pod jedním profilem, kde se sdružovaly jak informace o mládeži, tak ohledně mužského áčka a béčka. V nedávné době se však přistoupilo ke změně a vytvořil se samostatný profil mužským kategoriím. Na Facebooku i Instagramu nás tak nově najdete také jako FC Žďas Žďár n. S. - muži, potažmo @fczdarns_muzi. Sledovat nás však můžete i na původních sociálních sítích, kde se prostor nechá převážně mládeži.

Cílem tohoto kroku je především zlepšit a rozšířit informovanost o fungování áčka, potažmo béčka, a ukázat lidem, že na zápasech těchto kategorií můžou zažít pěkné víkendové odpoledne. Vše teď teprve startuje, ale do budoucna se můžete těšit i na fotky a videa z dění na zápasech, ankety pro fanoušky či pravidelné preview a reportáže ze zápasů áčka. Tak se k nám přidejte na našich profilech a přijďte kluky podpořit na další domácí utkání!

Odkazy na sociální sítě:

Facebook: https://1url.cz/puSic

Instagram: https://1url.cz/5uSiY