V pátek 19. ledna zahájili fotbalisté FC Žďas Žďár B prvním tréninkem přípravu na jarní sezónu krajského přeboru. V ní se utkají v přípravných zápasech s týmy z krajských soutěží Vysočiny.

Příprava na jarní část krajského přeboru začala našemu Béčku mužů 19.ledna. Na trenérské lavičce usedne Martin Mužátko, v roli asistenta trenéra se představí Petr Machatka a František Martaus.Do prvního mistrovského zápasu budou hráči trénovat třikrát týdně.Do přípravy se zapojí všichni hráči, kteří hráli v podzimní části soutěže.

V přípravě se tradičně zaměříme na rozvoj kondičních a silových schopností, prokládané herními tréninky na umělé trávě a přípravnými utkáními. S blížícím se začátkem soutěže se budeme více věnovat herním prvkům, souhře a taktice. Jak bylo vidět ke konci sezóny chyběla nám kondice a taktika, což budeme muset potrénovat a zaměřit se na to. Přípravu zahájíme v týdnu od 19. ledna 2024. V plánu máme 4 přípravné utkání, které odehrajeme všechny v domácím prostředí (Sapeli Polná, Bory, Velká Bíteš a Světlá nad Sázavou),sdělil Petr Machatka.

První mistrovské utkání jara hrajeme 24.3. 2024 na hřišti Velkého Meziříčí "B".

PLÁN JARNÍ PŘÍPRAVY:

24. února : přípravné utkání Sapeli Polná (17:00)

3. března: přípravné utkání Bory (17:00)

9. března : přípravné utkání V.Bíteš B (16:00)

16. března: přípravné utkání Světlá n.S. (15:00)

Fotogalerie