Naše mládežnické celky se představí tento víkend v dalších mistrovských zápasech. V domácím prostředí hrají v sobotu 21. září mladší žáci proti H.Brodu a v neděli 22. září zajíždí dorostenci a starší žáci do Brna.

V sobotu 21. září sehrají od 11:00 a 13:00 hodin mladší žáci U13 + U12 svá další ligová utkání v domácím prostředí proti H.Brodu.

V žákovské divizi se představí v neděli 22. září od 16:00 hodin starší žáci U15, když jim bude soupeřem Svratka Brno. V minulém kole starší žáci prohráli v H.Brodě 0:3. Svratka Brno zatím vše vyhrála a jen jednou remizovala. Drží tak aktuálně 1. místo v tabulce.„Čeká nás asi nejtechničtější tým z celé soutěže. Pokud nechceme, aby nám první šestka začala bodově utíkat, tak nám nezbývá nic jiného než zastavit sérii porážek a v těžkém utkání nejlépe naplno bodovat.,"řekl před utkáním trenér David Krejčí.

V neděli 22. září ve 14:00 hodin se představí v Brně také kategorie U14. Její soupeř ze Svratky si zatím připsal jedno podzimní vítězství. V tabulce tak má stejně jako náš celek tři body a budeme věřit, že náš celek bude na podzim poprvé naplno bodovat, zatím totiž jen třikrát remizoval.

V neděli 22. září se představí v Brně Líšni starší dorostenci U19. V 10:00 hodin nastoupí proti rezervě Líšně, která je v tabulce na třetím místě.Naši dorostenci minulé kolo nestačili na Kuřim, kde prohráli 5:2.„Poslední dvě utkání nám nevyšla tak jak jsme chtěli a proto ve venkovním prostředí chceme odehrát kvalitnější utkání. Čeká nás kvalitní soupeř. K utkání musíme přistoupit zodpovědně, odehrát ho s maximálním nasazením. Chování celého mužstva v defenzivních činnostech, soubojovost jsou věci ve kterých čekáme výrazné zlepšení.." prozradil své plány do utkání trenér Michal Kadlec.

Kategorie U17 bude v neděli 22. září v 12:15 hodin hrát také v Líšni, která dokonce vede divizní tabulku bez ztráty bodu. „Čeká nás tým z popředí tabulky. Rád bych, aby po utkání si mohli kluci říct dal jsem do toho vše a i něco navíc pro svůj tým." řekl před utkáním trenér Tomáš Litochleb.