Přinášíme vám hodnocení a statistiky jednotlivých mládežnických mužstev.Dnes představíme tým U13 mladších žáků, hrající nejvyšší žákovskou soutěž na Moravě. O hodnocení jsme požádali Michala Skalníka.

U13 – mladší žáci

Trenéři: Zedníček Vojtěch,Skalník Michal

Tabulka SpSM - JIH: 14. místo - 15 2 0 13 6 bodů 44:164

Hodnocení podzimní části:

V letní přípravě jsme sáhli ke hře na dva obránce a především v začátcích nám to dělalo velké problémy. Postupem času jsme si ale zvykli na tento herní styl a bylo to určitě ku prospěchu. Postupně se naše hra zvedala, ale soutěž je náročná a výsledkem byly pouze dvě vítězství se Svratkou Brno a Bedřichovem. Nejvíce nás mrzely prohry ve Znojmě a především v domácím zápase s Hodonínem, která jsme prohráli shodně 2 : 1.

Zápas podzimu: Svratka Brno - ZR 3 : 9 ( 0 : 3 ) Utkání, které jsme měli hned od prvních minut pod kontrolou a dovedli ho do vítězného konce

Nejhorší zápas podzimu: Jihlava - ZR 21 : 0 ( 12 : 0 ) Nejhorší utkání jsme si schovali do poslední kola v Jihlavě, kde jsme hned v úvodu zahodili několik slibných šancí a místo toho, aby jsme soupeře trochu potrápili to skončilo debaklem, bez vstřelené branky.

Nejlepší hráči: Naše jistota v obraně Klárka Fialová, která snad jako jediná ve všech utkáním hraje naplno a nevypustí jediný souboj. Nejvíce překvapil nováček v týmu Ondra Prokop, který se velice etabloval na tuto soutěž a nakonec se stal s 10 góly nejlepším střelcem týmu. Velké dík hráčům z U12, kteří náš výkon vždy pozvedli.

V zimní přípravě se budeme dále posouvat v herních činnostech a především v kombinaci. Také musíme zapracovat na kondici a celkově zlepšit přístup jak k tréninkům, tak i zápasům, abychom v jarní části sezony byli konkurence schopným týmem. Závěrem bych rád popřál trenérům, hráčům, rodinným příslušníkům spokojenost a zdraví v Novém roce 2024.