Přinášíme vám hodnocení a statistiky jednotlivých mládežnických mužstev.Dnes představíme tým U14 starších žáků, hrajíci Moravskoslezskou divizi. O hodnocení jsme požádali Davida Krejčího.

U14 – starší žáci

Trenér: Krejčí David asistent: Havlík Jiří

Tabulka MSDŽ skupina D: 4. místo - 13 7 2 4 23 bodů 47:40

Hodnocení podzimní části?

Samozřejmě je před námi ještě spousta práce, ale v celkovém kontextu lze určitě hodnotíme pozitivně. Už od prvního letního tréninku, kluci chtějí pracovat, chtějí se zlepšovat a to nám práci dost usnadňuje. V kabině navíc panuje pokaždé skvělá nálada, kluci vytvořili velkou partu.Co se týká utkání. Ze začátku jsme bojovali s přechodem na velké hřiště, ale tento problém měl určitě každý jiný tým. Měli jsme problém s obrannou hrou celého týmu, inkasovali jsme mnoho branek. Postupem času si ale začalo vše sedat, velké hřiště už naopak začalo být naší výhodou a kluci si také navykli na trošku vyšší taktické nároky. Měli jsme sérii několika vítězství, která nás posunula do top trojky celé soutěže, kterou se v konečném zúčtování jen těsně nepodařilo udržet.Kaňkou byly mnohačetné absence kvůli častým zraněním či nemocem. Prakticky každé utkání někdo chyběl Věříme, že s navázáním spolupráce s fyzio se nám bude dařit těmto věcem co nejvíce předcházet.

Nejvydařenější zápas podzimu?

Ve druhé polovině podzimu jich bylo určitě více. Bez nadsázky se dá říct, že jsme se týden od týdne překonávali. Namátkou doma Kroměříž a Prostějov (7:1 a 8:1) a asi ten nejlepší výkon jsme předvedli v Olomouci (4:1)

Nejhorší zápas podzimu?

Ty přišly ze startu soutěže. V Prostějově jsme nějakým zázrakem získali bod za remízu 3:3. Na Svratce Brno jsme 10-15 minut dominovali, dostali se do vedení 1:0, ale pak se stalo něco co si neumíme doteď vysvětlit a zápas skončil debaklem 6:1. Týden na to přišel asi ten nejhorší výkon na domácím hřišti s nováčkem soutěže Kuřimí (1:4). Od té doby to ale z naší strany mělo vzestupnou tendenci.

Nejlepší hráči popřípadě jestli chcete zmínit nejlepší střelce?

Jak už bylo zmíněno, kluci vytvořili skvělou partu. Jeden bez druhého by se neobešli a všichni mají svoji zásluhu, roli v týmu. Brankově nás táhl 32 gólový Smutka. Paradoxně i tento skvělý počin z něj nedělá nejlepšího střelce dosavadního průběhu soutěže.

Kdy zahájíte přípravu na jarní sezónu. Kolik máte v plánu zápasů, na co se chcete zaměřit?

Přípravu zahájíme 8.1.2024. Do začátku jarní části sehrajeme čtyři přípravná utkání. Určitě se budeme věnovat růstu jednotlivců, zlepšování týmového výkonu a nemalá část přípravy bude zaměřena také na kondici a sílu. Zkrátka začneme to více směřovat do budoucí U15, kde nás již od léta bude čekat mnohem důležitější rok.