Fotbalový oddíl FC ŽĎAS pořádal ve dnech 26. až 28.8.2024 v pořadí desátý letní příměstský kemp.

Na konci prázdnin ve dnech 26. až 28.8.2024 uspořádal fotbalový oddíl FC ŽĎAS již tradiční sportovní příměstský kemp. Za tři dny se prostřídalo v kolektivu dětí od čtyř do třinácti let dohromady 33 malých sportovců. První den si děti dopoledne zahrály spoustu her na fotbalovém hřišti. Po výborném obědě jsme zavítali na Farská humna, kde se všichni ještě vydováděli.

Druhý den se opět vydařil, když se děti ráno rozehřály při soutěžích na fotbalovém hřišti. Poté následoval přesun na Pilskou nádrž, kde se hrál minigolf, discgolf, fotbal a využili se další atrakce či plážový písek. Po náročné cestě zpět následoval opět zasloužený výborný oběd. Poté již děti dostaly za odměnu volnou zábavu.

Třetí den příměstského kempu FC Žďas se znovu vydařil.Počasí bylo od rána velmi horké a obloha byla bez mráčku úplně vymetena. Děti přesto dopoledne zvládly několik soutěží. Poté následoval přesun na oběd a do Relaxační centrum Žďár nad Sázavou bazénu. Všichni už se nemohli zaslouženého osvěžení dočkat a tak si dvě hodiny ve vodě náležitě užili.

Poděkování za všechny tři dny patří všem trenérům za příkladnou péči o děti a Město Žďár nad Sázavou, že nás v naší činnosti podpořilo. Za výborné svačiny Relaxační centrum - občerstvení za výborné obědy Krystal - Restaurace a jídelna VOŠ a SPŠ Žďár nad Sázavou. Na další kemp se již těšíme!

Video ohlédnutí za letním kempem zde:

Fotogalerie