Již v úterý na Bouchalkách vyzveme v rámci prvního kola MOL Cupu soupeře z Jihlavy. Partnerem tohoto utkání je žďárská firma DEL.

Výběr správného partnera je vždy polovina úspěchu. A to se týká profesního, osobního i sportovního života. Za bezmála 30 let se DEL stal partnerem dlouhé řady společností, které vsadily na naše know-how v oblasti automatizace, robotizace, výroby rozváděčů, nabíjecích stanic pro elektromobily či projektování a instalaci fotovoltaických elektráren. A pokud zvažujete pořízení fotovoltaické elektrárny pro výrobu elektřiny či pro ohřev vody, tak nabízíme partnerství i Vám.

Fotovoltaickými elektrárnami se zabýváme již od roku 2008. A protože u nás kovářova kobyla nechodí bosa, tak jedna z prvních instalací byla na střeše sídla DELu. Postupně přibývaly i další instalace, ať už na Vysočině či napříč celou republikou. Nyní se můžeme pyšnit celou řadou dokončených projektů s instalovaným výkonem od jednotek do stovek kilowatt.

Nezáleží, jestli jde o rodinný dům či výrobní halu s plochou stovek metrů čtverečních. Našimi klienty jsou „obyčejní“ lidé i velké společnosti. Zákazníkům elektrárnu navrhneme, spočítáme roční výrobu, pomůžeme s vyřízením všech potřebných dokumentů a zažádáme o podporu z nejvhodnějšího dotačního titulu. Zkrátka nabízíme kompletní dodávku na klíč.

Stále více přibývá i zájemců o fotovoltaický ohřev vody. Tento typ instalace, kdy se vyrobená energie neukládá do baterií, ale nahřívá vodu v boileru, je obzvláště oblíbený u nízkopříjmových skupin obyvatel. Těm stát na realizaci nabízí dotaci z programu NZÚ Light. Příspěvek pokryje zásadní část nákladů a navíc a je vyplacen předem. Jedná se tedy o minimální zátěž rodinného rozpočtu, která se rychle vrátí z úspor za ohřev teplé vody.

DEL je již tradičním partnerem žďárských fotbalistů. Dlouhodobě podporujeme sport ve Žďáře, a proto budeme 27. srpna všichni držet palce, aby Žďárští urvali nějaké ty body v 1. kole MOL CUPu při zápase s FC Vysočina Jihlava. A pokud vaše srdce bije pro sport, můžete přijít na Bouchalky fandit s námi.

Tady žijeme, tady pracujeme, tady pomáháme. DEL

------------------

Chcete se dozvědět více o fotovoltaice od DELu? Podívejte se zde. (Informace o fotovoltaice v sekci Produkty)

Fotogalerie