Naše mládežnické celky se představí v tento prodloužený víkend v dalších mistrovských zápasech této sezóny. V domácím prostředí hrají ve středu 28. srpna dorostenci proti Pelhřimovu. Starší a mladší žáci se pak představí na hřištích soupeřů.

V žákovské divizi se představí na hřišti Prostějova v neděli 25. srpna od 13:00 hodin starší žáci U15. Oba soupeři nezačali sezónu dobře a shodně si připsali do tabulky prohru. „Na Hané nás čeká těžké utkání, nám ale po minulém nezdaru nezbývá nic jiného než naplno bodovat.,"řekl před utkáním trenér David Krejčí.

V neděli 25. srpna ve 11:00 hodin se představí v Prostějově také kategorie U14. Ta se bude snažit navázat na nerozhodné utkání proti Třebíči, když dokázala smazat dvoubrankový náskok soupeře.

Ve středu 28. srpna se představí na domácím hřišti starší dorostenci U19. V 15:15 hodin nastoupí v krajském derby proti Pelhřimovu. Ten zahájil sezónu prohrou v Blansku 5:1. Naši starší dorostenci si připsali cenný bod za remízu 1:1 proti Znojmu. „V druhém domácím utkání bychom chtěli navázat na snaživý a poctivý výkon, který jsme podali se Znojmem. Víme, že zlepšení musí nastat v poslední třetině hřiště. Domácí prostředí bychom chtěli využít v plný bodový zisk. Soupeř ovšem přijede také připravený a bude chtít uspět, proto musíme hrát celé utkání koncentrovaně, v tempu a s nasazením." prozradil své plány do utkání trenér Michal Kadlec.

Kategorie U17 bude ve středu 28. srpna v 17:30 hodin hostit taktéž tým Pelhřimova. Ten zahájil sezónu prohrou v Blansku 4:1. Naši mladší dorostenci si připsali cenný bod za divokou remízu 3:3 proti Znojmu. „Ve středu nás čeká regionální soupeř z Pelhřimova. Rádi bychom doma zaznamenali první vítězství . Vrací se několik hráčů z dovolené a po zranění, tak doufáme i dostatečný počet připravených hráčů pro utkání.," řekl před utkáním trenér Tomáš Litochleb.

Ve středu 28. srpna sehrají od 14:00 hodin mladší žáci U13 + U12 svá úvodní ligová utkání na hřišti Zbrojovky Brno.