Partnerem nedělního utkání se Ždírcem nad Doubravou je stavební společnost GREATDAY s.r.o. Více se o ní můžete dozvědět v následujícím rozhovoru s ředitelem společnosti Vladimírem Halamkou.

Pane Halamko, mohl byste nám přiblížit, čím se vaše stavební společnost GREATDAY zabývá a jaké služby nabízí svým klientům?
Naše společnost GREATDAY se specializuje na komplexní výstavbu rodinných domů, zateplování fasád a dodávky kvalitních oken, dveří, vrat a stínící techniky. Nabízíme našim klientům široké spektrum služeb a produktů pro stavbu nebo rekonstrukci domu. Hlavní činností je výstavba rodinných domů na klíč. Používáme osvědčené i moderní materiály s cílem postavit energeticky úsporné a pohodlné domy, které odrážejí přání klienta. Další důležitou službou je zateplování fasád, které snižuje náklady na vytápění a prodlužuje životnost domu.

Můžete nám říci více o dodávkách oken, dveří a dalších produktů?
Jsme regionálním zástupcem společnosti DAKO, předního evropského výrobce. Nabízíme špičkové výrobky včetně oken, vchodových dveří, garážových vrat a venkovních žaluzií. Klademe důraz na osobní přístup, odborné poradenství a profesionální montáž.

Co považujete za největší přednosti vaší společnosti?
Naší hlavní výhodou je komplexnost služeb a individuální přístup. Zajistíme vše od projektu až po kolaudaci včetně doplňků. Ke každé zakázce přistupujeme osobně, snažíme se vytvořit vysněné bydlení pro každého klienta. Vážíme si důvěry našich klientů a usilujeme o jejich maximální spokojenost.

Jak se vaše společnost staví k dotačnímu programu Nová zelená úsporám? Pomáháte klientům s žádostmi o tyto dotace?
Program Nová zelená úsporám vnímáme jako skvělou příležitost pro naše klienty, jak snížit náklady na energeticky úsporná opatření. Aktivně pomáháme našim zákazníkům s celým procesem žádosti o dotaci. Máme zkušený tým, který se orientuje v podmínkách programu a dokáže klientům poradit, na jaké dotace mají nárok a jak o ně žádat. Ať už jde o novostavbu nebo rekonstrukci, snažíme se navrhnout řešení, která splňují podmínky dotace a zároveň odpovídají potřebám a představám klienta. Tuto službu považujeme za důležitou součást našeho komplexního přístupu.

Jaké novinky nebo změny plánujete do budoucna?
V červenci jsme otevřeli nový showroom produktů DAKO ve Žďáru nad Sázavou na Veselské ulici, kde si zákazníci mohou prohlédnout a vyzkoušet naši nabídku. Do budoucna se chceme ještě více zaměřit na energetickou úspornost a udržitelnost staveb. Plánujeme implementovat moderní technologie a materiály pro snížení energetické náročnosti domů. Naším dlouhodobým cílem je být spolehlivým partnerem pro naše klienty a stavět kvalitní domy, ve kterých se bude dobře žít. Věříme, že naše práce má smysl a budeme v ní pokračovat se stejným nasazením a láskou jako dosud.

Fotogalerie