Do žďárského týmu přišel teprve během zimní přestávky v loňské sezóně, ale už nyní je platným členem kádru týmu. S Jiřím Veselským nyní přinášíme exkluzivní rozhovor.

Jak prozatím hodnotíš předsezónní přípravu?
Předsezonní přípravu hodnotím kladně, schází se nás na trénink vysoký počet, takže můžeme trénovat vlastně cokoliv. Akorát jsme neměli žádné volno, hned po sezóně nám začala individuální příprava, museli jsme plnit 5x týdně po dobu 3 týdnů plán a posílat trenérům výkazy. Byla to docela fuška, nemám rád to běhání bez balónu, ale jsem poctivý, takže jsem si vše odběhal a snad mám teď naběháno!

Do Žďáru si přišel před půl rokem, jak se ti v klubu líbí?
Jsem tu velice spokojený, do party si myslím, že jsem zapadl suprově, tréninky mají náboj a jak nás chodí hodně, má to šmrnc. Našel jsem si tu hodně kamarádů, a neměnil bych jinak. Jsem rád, že jsem tu. Akorát mě mrzí, že se nám nepovedlo moc jaro, tak doufám že teď do toho vlítneme a budeme se rvát o špici.

V sobotu vstupujete do MOL Cup proti Blansku, co od zápasu čekáš?
Narazíme na tým ze třetí ligy, ale zároveň hrajeme doma, takže by to mohla být naše výhoda. Víme, že Blansko kvalitu určitě má, ale v poháru nikdy nevíte co se stane. Hraje se to na jeden zápas a může se stát opravdu cokoliv. Zažil jsem už pohárový zápas s Líšní, tehdy hráli o první místo v druhé lize a vypadli jsme až na penalty. Takže se dá hrát opravdu s kýmkoliv. Když budeme plnit plán, věřím, že uspějeme a nakoukneme do dalšího kola.

Na co se můžou fanoušci od tebe v průběhu sezóny těšit?
A na co se můžou těšit fanoušci ode mě? No těžko říct, nemám rád takhle mluvit o sobě. Chci jít zápas od zápasu, dávat co nejvíce gólů a podávat stabilně dobré výkony, společně s celým týmem, který bude bavit nás i fanoušky, kterých snad bude chodit víc a víc.