Svěřenci trenéra Václava Pohanky se po krátké letní pauze opět vrátili k tréninku. V pondělí se na Bouchalkách znovu sešel tentokrát třiadvacetičlenný kádr A-mužstva.

V minulé sezóně obsadili žďárští fotbalisté desáté místo v tabulce Divize D. Průběh sezóny nebyl zcela hladký, ale nyní je čas hodit staré trable za hlavu a soustředit se na nový začátek. Do nového ročníku totiž vstupujeme již za necelý měsíc a tak se v pondělí opět mužstvo sešlo, aby zahájilo letní přípravu. Během ní čekají naše fotbalisty hned tři přípravné utkání proti Vysokému Mýtu, Boskovicím a Rosicím. Složení kádru zaznamenalo i několik změn, které vám níže představíme.

Složení kádru

Do přípravy s týmem se zapojilo hned několik nových tváří. Na pozici brankáře se vyjednává o příchodu Vojtěcha Bureše, který doteď hájil barvy Hlinska. Do útoku dále z Polné přichází Jan Žila. Z dorostu se do přípravy zapojili záložník Lukáš Mikišek a útočník Adam Suský. Tým naopak může opustit Jan Šenkýř, který jedná o přesunu do FŠ Třebíč. O následujícím průběhu vás budeme informovat.

Fotogalerie