Přinášíme vám hodnocení jednotlivých mládežnických mužstev. Dnes představíme tým starší přípravky U10. O hodnocení jsme požádali Miloše Čecha.

Trenéři: Miloš Čech, Vít Vondráček

Trénovat jsme začali hned po novém roce. Našim cílem bylo odehrát přes zimu co nejvíce přípravných zápasů na venkovní umělé trávě. Kromě tréninků jsme každý víkend odehráli minimálně jeden mini turnaj. To nám mělo ukázat, na čem je před začátkem sezóny potřeba ještě zapracovat a hlavně neztratit herní praxi. Mimo jiné jsme v tomto období odehráli turnaje Starez Cup včetně finálové skupiny Gold, turnaj v Heřmanově Městci a vyjeli na zimní ligu do Vlašimi.

V jarní části sezóny bylo znát, že děti o sobě na hřišti už ví a hrají jako tým. Při mistrovských utkáních KP i OP bylo vidět, že děti fotbal opravdu baví. Všichni hráči se zlepšili v individuálních dovednostech a fotbalovém myšlení. Při tréninku jsme se zaměřili na vedení míče, malé formy her a ke konci sezóny více na střelbu v zápasových situacích. Na závěr sezóny jsme se zúčastnili turnaje v Chocni.

V příští sezóně se budeme aktivně připravovat na přechod 7+1. Cílem je dál každého hráče individuálně rozvíjet a udržet maximální nasazení v tréninku i zápasech.

Na závěr bych chtěl poděkovat mému parťákovi Víťovi za to, že jsme vždycky tým. Rodičům, že podporují své děti a hlavně dětem za to, že s nimi ten tým můžeme tvořit.