Přinášíme vám hodnocení a statistiky jednotlivých mládežnických mužstev. Dnes představíme tým U14 starších žáků, hrající Moravskoslezskou divizi. O hodnocení jsme požádali Davida Krejčího.

Kategorie: Starší žáci - U14

Tabulka MSŽD - skupina D: 3. místo - 27 15 5 7 93:66 50 bodů

Podzim: 13 7 2 4 47:40 23 bodů
Jaro: 14 8 3 3 46:26 27 bodů

Trenéři: David Krejčí, Jiří Havlík

Hodnocení jarní části sezóny:
Rozdělil bych na několik částí. Z výsledkového pohledu se dá hodnotit víc než pozitivně. Když započtu i zimní přípravné zápasy, v celkovém součtu jsme výsledkově nezvládli pouze dvě utkání, tzn. utrpěli za půl roku pouze dvě porážky. Kluci pravidelně naskakovali v průběhu do zápasů U15, v případě krize i na celá utkání a dokázali těžké situace zvládat. Co mě ale hodně trápí je zdravotní stránka. Musím říct, že jak jsem již zmiňoval v podzimním hodnocení, tak toto se v uvozovkách už vymklo kontrole. Zhruba od března jsme pravidelně trénovali sotva v lehce nadpolovičním počtu. V jednu chvíli tři sádry, pravidelné nemoci, růstové problémy. Měli jsme na jarní část k dispozici 19 hráčů. Ale hned několikrát jsme museli žádat o pomoc z U13. Asi mohu zmínit i nejčerstvější věc. Bohužel i v letním počasí jeden z našich hráčů nominovaných na mládežnickou Olympiádu se nakazil angínou a o Olympiádu díky tomu přišel. Tak v tomhle ohledu věřím, že se nám takovéto věci budou do budoucna vyhýbat.

Hodnocení celé sezóny:
Na otázku odpovím víceméně subjektivně. S kluky se známe necelý rok. Vzhledem k jejich povahám, jejich přístupu, já se vždy těším na každý trénink, zápas, venkovní výjezd. Vypadá, že oni to mají nastavené stejně. O to je to celé daleko jednodušší. Vytvořila se skvělá parta a od toho se vše odvíjí.

Nejvydařenější zápas jara či sezóny:
Určitě jednoznačná jarní domácí výhra 7:3 nad jinak suverénním Vyškovem, a také nedávný zápas na Svratce Brno (4:1).

Nejhorší zápas jara či sezóny:
Jedná se o dvě domácí utkání s Kuřimí. Ten podzimní jsme odehráli katastrofálně, ten jarní měl své důvody, ale rozhodně i tak jsme měli zápas zvládnout daleko lépe.