Naše mládežnické celky se představí tento týden v posledních mistrovských zápasech této sezóny. Tentokrát se jako jediní představí v domácím prostředí ve čtvrtek proti Znojmu starší žáci. Mladší žáci zajíždějí také ve čtvrtek na hřiště Hodonína. Jako poslední se představí o víkendu dorostenci, a to v sobotu na hřišti Třebíče.

Kategorie U13 bude chtít v žákovské lize svého soupeře překvapit. Ve čtvrtek se utkají v tabulce třináctí mladší žáci od 15:30 hodin proti desátému Hodonínu. „V posledním utkání jara nás čeká velice kvalitní soupeř z Hodonína. Se sezonou se chceme rozloučit dobrým výkonem i výsledkem," prozradil své plány před utkáním trenér Michal Skalník.

Kategorie U12 si v neděli proti Prostějovu připsala třináctou výhru a nadále na jaře neztratila ani bod. Ve čtvrtek se utkají mladší žáci od 15:30 hodin proti v tabulce druhému Hodonínu. „Poslední utkání sezóny se budeme snažit vyhrát, i když v domácím prostředí nás dobře hrající Hodonín hodně potrápil a odešel těsně poražen," řekl před utkáním trenér Petr Procházka.

V žákovské divizi se představí na Bouchalkách ve čtvrtek 13. června od 17:30 hodin v tabulce osmí starší žáci U15 a jejích soupeřem bude čtvrté Znojmo. „V zápase nám bude chybět polovina kluků a opět nastoupíme s několika mladšími hráči. Spokojeni budeme s tím, když zápas důstojně odehrajeme," prozradil své plány do utkání trenér Josef Chmelík.

Ve čtvrtek v 15:30 hodin se představí na domácím hřišti v tabulce třetí kategorie U14, která se bude snažit porazit pátý celek soutěže Znojmo. „V posledním vzájemném utkání jsme byli pouze vteřinky od vítězství. Tentokrát chceme ale jednoznačně těžký zápas zvládnout a zajistit si tak pomyslné umístění na stupních, což by byl dobrý počin," řekl před utkáním trenér David Krejčí.

V sobotu 15. června se představí na venkovním hřišti dorostenci. V 10:00 hodin nastoupí v tabulce osmí starší dorostenci U19, ty čeká šestý celek soutěže Třebíč. „Čeká nás poslední soutěžní utkání se soupeřem, který se pohybuje v horní polovině tabulky. V domácím prostředí jsme mezi sebou sehráli vyrovnané utkání, ve kterém jsme těsně neuspěli. Věřím, že se dobře připravíme a sehrajeme kvalitní utkání. Soupeř dokáže v utkáních střílet větší množství branek a toto si musíme pohlídat. Naopak dokáže také více inkasovat a toho budeme chtít využít. Věřím, že v utkání ukážeme herní odvahu, svoji sílu, odhodlání, kvalitu a o dobrý výsledek zabojujeme," prozradil své plány do utkání trenér Michal Kadlec.

Kategorie U17 se bude chtít v sobotu ve 12:15 hodin rozloučit se sezónou vítězně. V tabulce devátí dorostenci sehrají zápas s desátou Třebíčí. „V posledním utkání sezóny se utkáme s týmem z Třebíče. Soupeř, který nás v tabulce těsně sleduje, se vždy prezentoval kombinačním fotbalem a sportovním zápolením. Toto střetnutí se odehraje na hřišti ve Vicenicích u Náměště, což pro nás představuje novou výzvu. Nicméně věřím, že naši kluci předvedou výkon, na který budou hrdí, a zakončí tuto sezónu pěkným fotbalem, s touhou po vítězství," řekl před utkáním trenér Tomáš Litochleb.