Naše mládežnické celky se utkají o víkendu v dalších mistrovských zápasech. Tentokrát se v domácím prostředí představí v sobotu dorostenci a v neděli mladší žáci. Starší žáci pak zajíždějí v neděli na hřiště soupeře.

Kategorie U13 se bude chtít v žákovské lize rozloučit v domácím prostředí vítězstvím. V nedělním dopoledni se v tabulce třináctí mladší žáci od 10:00 hodin představí proti jedenáctému Prostějovu. „Poslední domácí utkání sezony chceme zvládnout vítězně," prozradil své plány před utkáním trenér Michal Skalník.

Kategorie U12 si na jaře připsala minulý víkend v Brně již dvanáctou výhru v řadě a nadále zůstává stoprocentní. V neděli se utkají mladší žáci od 12:00 hodin proti v tabulce šestému Prostějovu. „Poslední domácí utkání se budeme snažit dobře kombinovat a být trpělivý na polovině soupeře. Budeme chtít být produktivnější v zakončení," řekl před utkáním trenér Petr Procházka.

V žákovské divizi se představí na hřišti vedoucího Vyškova v neděli 9. června od 10:00 hodin v tabulce osmí starší žáci U15. „V nedělním zápase se budeme snažit soupeře překvapit a navázat na spolehlivý výkon v obranné fázi z posledního domácího utkání," prozradil své plány do utkání trenér Josef Chmelík.

V neděli ve 12:00 hodin se představí v tabulce třetí kategorie U14, která se bude snažit porazit vedoucí celek soutěže Vyškov. „Ve středeční dohrávce v Brně jsme si nastavili laťku hodně vysoko, pokud na výkon navážeme, tak máme velkou šanci překazit, respektive spíše oddálit vyškovským mistrovské oslavy. Mám i osobní cíl, ve Vyškově se mi ještě zvítězit nikdy nepodařilo, tak věřím, že v neděli se to již zlomí," řekl před utkáním trenér David Krejčí.

V sobotu 8. června se představí na domácím hřišti dorostenci. Ve 14:00 hodin nastoupí v tabulce osmí starší dorostenci U19, ty čeká poslední celek soutěže Chotěboř. „Čeká nás poslední domácí utkání ve kterém budeme chtít uspět. Minulé utkání se nám herně nepovedlo a věřím, že předvedeme lepší výkon, zvlášť s mužstvem, které se pohybuje na konci tabulky. Naše aktivita, snaha a vůle po vítězství bude rozhodující pro celkový výsledek," prozradil své plány do utkání trenér Michal Kadlec.

Kategorie U17 bude chtít v sobotu v 16:15 hodin na Bouchalkách zvítězit. V tabulce desátí dorostenci přivítají třináctou Chotěboř. „V posledním domácím utkání přivítáme nedalekou Chotěboř. Rádi bychom se rozloučili s domácími fanoušky vítězstvím a pěkným fotbalem. Tímto je i všechny zvu, přijďte v sobotním odpoledni naše kluky podpořit," řekl před utkáním trenér Tomáš Litochleb.