Předposlední hrací víkend je tady a oba naše mužské týmy čekají venkovní duely. Áčko vyjede do Humpolce a béčko do Nového Města na Moravě, kde ho čeká derby s Vrchovinou.

Poslední výjezd sezóny

Minulý víkend přivítali svěřenci Václava Pohanky na domácí půdě Dálnice Speřice. Od začátku působili žďárští lepším dojmem, ale díky nedůrazu obrany po přímém kopu se hosté dostali ke konci poločasu do vedení. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1. Ve druhé půli Žďár masivně dotahoval, což přineslo své ovoce v 77. minutě, ve které srovnal skóre zápasu Ondřej Starý. I přes následný tlak se další branku vstřelit nepodařilo a utkání skončilo remízou 1:1. Kompletní reportáž z utkání najdete zde.

V neděli 9. června vyjede áčko k duelu na půdu Humpolce. Ten se dvě kola před koncem nachází na desáté pozici Divize D se ztrátou čtyř bodů na žďárský tým. Oba týmy jdou do zápasu s podobnou formou, když oba týmy dokázali z posledních čtyř zápasů vydolovat rovnocenné čtyři body. Výkop utkání je v neděli od 15:00 hodin, tak držte palce!

Rozhodující derby béček

Rezervní tým vybojoval minulý víkend bod po remíze 1:1 v Žirovnici. V tabulce se však stále nachází na předposledním 13. místě. Rozestupy jsou ale velice malé a už tento víkend se bude hrát o velice důležité body. Již v neděli od 13:00 hodin se v Novém Městě odehraje derby béček, kteří mají vzájemný rozestup pouhý bod. Pro oba týmy tak půjde o velice pikantní zápas, od kterého čekáme výbornou podívanou. Pojďme i s vaší pomocí vrátit Vrchovině podzimní porážku 0:1!

Partnerem víkendu je společnost Auto Janíček.