Fotbalový klub FC Žďas Žďár nad Sázavou pořádá 6. a 7. ledna 2024 ve sportovní hale na Bouchalkách tradiční turnaj starších žáků O pohár města Žďáru nad Sázavou.

Na turnaji se představí velice kvalitní týmy, které hrají převážně žákovskou ligu a divizi v Čechách a na Moravě.

Ve skupině A se kromě domácího týmu můžou fanoušci mládežnické kopané těšit na Sigmu Olomouc bílá, Kroměříž,Šumperk,Strakonice červená, Svratka Brno žlutá, Znojmo, .

Ve skupině B se představí výběr Jihomoravského kraje, Tempo Praha,Svratka Brno červená, Písek, Sigma Olomouc modrá, Strakonice žlutá,Ústí nad Labem.

Sobotní program začne v 8.30 hodin dopolední skupinou A. Krátce po tři čtvrtě na dvě rozehraje své utkání skupina B. Poslední zápas dne je naplánován na 19.00 hodin.

Nedělní program odstartuje v 8.00 hodin, kdy se dohrají zápasy ve skupině a budou následovat zápasy o konečné umístění. Závěrečné zápasy o 3. místo mají poté výkop ve 14.40 hodin a finále celého dvoudenního turnaje je na programu od 15.00 hodin.

Poslední turnajové vítězství obhajují mladí fotbalisté Sigmy Olomouc.

Vedení FC Žďas Žďár by touto cestou chtělo poděkovat všem sponzorům, kteří tento turnaj podpořili a panu Petru Vtípilovi a dalším spolupracovníkům, kteří jako každoročně turnaj zaštítili organizačně.

Pozvánka na Facebooku FC Žďas zde:

Zápasy FC Žďas Žďár v sobotu:

8.30 Znojmo

9.21 Sigma Olomouc

10.29 Kroměříž

11.20 Strakonice

12.28 Šumperk

13.36 Svratka Brno

Rozlosování

Pravidla turnaje

Propozice turnaje

Soupiska mužstva