Máme tu další fotbalový víkend! V sobotu vyjede náš A-tým na půdu poslední Staré Říše a béčko naopak doma vyzve šesté FC Rapotice. Veškeré potřebné informace k těmto zápasům najdete v tomto článku.

Smolná prohra s Břeclaví

Žďárští fotbalisté přivítali v minulém divizním kole MSK Břeclav. Po bezgólové první půli, ve které si Žďár vypracoval několik gólových příležitostí, ale nedokázal je využít, přišla rozhodující půle druhá. Po některých závarech na obou stranách a sporné odvolané penaltě pro domácí přišla chyba v rozehrávce a gól hostů, který rozhodl o výsledku utkání. Kompletní reportáž z utkání najdete zde. Žďár si tak bude muset svoje tři body vybojovat až nyní na půdě Staré Říše.

Ta se nachází s 11-ti body na úplném chvostu Divize D. V následujících kolech hraje tak doslova o přežití, jelikož bodová propast na nesestupové pozice není zanedbatelná. Mužstvo má v zádech hrozivou šňůru sedmi zápasů bez bodu, ve kterých vstřelilo pouze tři góly. Proti nám se tak budou muset jednoznačně pozvednout, pokud chtějí nadále živit své naděje na záchranu. To, jak se jim to povede, se dozvíme již v sobotu 11. května od 16:30 hodin. Držte nám palce a sledujte naše sociální sítě pro nejlepší informovanost!

Béčko v neděli na Bouchalkách

Další domácí duel čeká v neděli 12. května od 16:30 hodin rezervu FC Žďas, která se pokusí navázat na předchozí domácí výhru nad Ledčí nad Sázavou. Jejím soupeřem bude šestý tým tabulky Krajského přeboru Vysočiny tým FC Rapotice. Tomu máme rozhodně co vracet, neboť na podzim jsme Rapoticím podlehli 0:5. Podaří se béčku tento výsledek oplatit a odnést si ze zápasu důležité tři body? Přijďte nám v tom pomoci, těšíme se v neděli na Bouchalkách!

Partnerem víkendu je firma MARO.