Stavební firma DP stavební s.r.o. nabízí svým zákazníkům komplexní stavební servis již od roku 1996. Sídlem firmy je obec Nížkov.

Realizujeme stavby na klíč, hrubé stavby, pasivní domy, rekonstrukce domů, zateplení a fasády budov, montáž sádrokartonů, obklady a dlažby, realizace střech a tesařských konstrukcí. Dále se zabýváme také prováděním zemědělských a průmyslových staveb, včetně zajištění dodávek technologií. Naše služby přizpůsobujeme požadavkům trhu a nabízíme tak také komplexní zateplení staveb, včetně stříkané PUR izolace. Dále disponujeme zařízením a stroji pro provádění zemních, demoličních prací a zajištění nákladní dopravy.

Stavební práce poskytujeme pro soukromý i veřejný sektor. Nejvíce našich zákazníků je z Vysočiny, ale velkou část zakázek realizujeme i v dalších krajích. Každému ze zájemců poskytujeme bezplatné konzultace, vypracování cenové nabídky a individuální přístup při přípravě a realizaci stavby.

Díky dlouholetým zkušenostem jsme svým zákazníkům schopni nabídnout poradenství i realizaci staveb v nejvyšší kvalitě a přesně dle jejich představ. Naším cílem je vždy realizovat stavbu, která je nejen funkční, energeticky úsporná, esteticky vyvážená, ale také odpovídá moderním trendům ve stavebnictví a uspokojí požadavky a přání i nejnáročnějších zákazníků.

Mimo tuto činnost se snažíme podporovat místní spolky, podílíme se na charitativních projektech a značnou pozornost věnujeme sportovním aktivitám, zejména podpoře fotbalového klubu FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou.

Velkou předností naší firmy je schopnost poskytnout komplexní služby a individuální přístup. Naším cílem je být pro zákazníky spolehlivým partnerem a realizovat moderní a udržitelné stavby. Jsme dynamická a rychle se rozvíjející společnost, která je připravena vyjít vstříc požadavkům svých zákazníků.

www.dpstavebni.cz

Fotogalerie