Další fotbalový víkend je před námi a žďárské týmy se opět vydají do boje. A-tým čeká domácí duel s Havlíčkovým Brodem a béčko zabojuje proti Sapeli Polná. V tomto preview se dozvíte vše potřebné.

Parádní obrat ve Velkém Meziříčí

Áčko si minulý víkend spravilo náladu a po domácí prohře s Polnou ukázalo značně lepší výkon. Po chladném začátku, během kterého dvakrát inkasovalo, se dokázalo vzchopit a vybičovat se k obratu na 4:2. Zejména ve druhé půli kluci ukázali obrovskou touhu po vítězství a zasloužených třech bodech. Svým výkonem se blýskl také Ondřej Starý, který zaznamenal hattrick. Kompletní reportáž i s hodnocením trenéra Václava Pohanky najdete zde.

Nyní je na programu 22. kolo Divize D, ve kterém fotbalisté FC Žďas přivítají Havlíčkův Brod. Týmu, který je v tabulce na páté pozici, neboli o jedno místo výše než Žďár, máme po podzimní porážce 0:2 jednoznačně co vracet. Nebude to však vůbec jednoduchý úkol, jelikož náš soupeř na jaře ještě neprohrál. S bilancí tří výher a tří remíz se může aktuálně pyšnit druhou nejlepší formou po suverénní Zbrojovce Brno. I z tohoto důvodu vás budeme potřebovat, dorazte tedy fandit v neděli 21. dubna od 16 hodin na Bouchalky. Těšíme se na vás!

Bystřice si z Bouchalek odvezla bod po remíze 1:1

Béčko se minulou neděli utkalo na domácí půdě s Bystřicí nad Pernštejnem. Ta ještě vloni zápasila s naším áčkem v rámci divize, nyní však spolu s naším béčkem bojuje o udržení v krajském přeboru. Pro oba týmy tak šlo o velice důležitý zápas. Dlouho to vypadalo, že skončí bezgólově, ale po dvou trefách v závěru utkání na obou stranách si Bystřice odvezla bod a udržela se v tabulce na jedenácté příčce před naším týmem. Ten se tak pokusí první jarní výhru vybojovat v Polné, kam zamíří v rámci dvacátého kola. Podaří se Žďáru navázat na výhru z přípravy, kde dokázali Sapeli porazit 3:2? To se dozvíme v neděli od 10:30 hodin.

Partnerem víkendu je společnost ŽĎAS, více informací o naší spolupráci najdete zde.