V sobotu 13. dubna se polovina týmu mladší přípravky účastnila turnaje v Odřepsích u Poděbrad.

Za účasti 17-ti týmů z celé republiky (od Jablonce až po Ostravu) jsme byli nalosováni do skupiny B, kde jsme postupně sehráli 5 zápasů proti Hradci Králové černí - 0:3, Jablonci nad Nisou - 3:3, Baníku Chvaletice - 3:2, Chrudimi - 1:1 a Slovanu Vesci - 9:0. Remíza s Jabloncem nakonec rozhodla o tom, že jsme ve skupině obsadili 3. místo za suverénním Hradcem Králové a druhým Jabloncem nad Nisou.

Po kvalitním obědě a za slunečného počasí, které panovalo po celý den, jsme rozehráli odpolední část turnaje ve stříbrné skupině. Postupně jsme sehráli 4 zápasy proti AKF Sadská - 2:1, Varnsdorfu - 0:0, Pardubicím - 4:0 a turnaj jsme ukončili nešťastnou prohrou proti Polance nad Odrou - 2:3, kde jsme měli poměrně dost smůly při zakončování.

Dalo by se říct, že naše základní skupina byla skupinou "smrti", neboť Hradec Králové černí turnaj vyhrál, Jablonec skončil na druhém místě, Chrudim vyhrála stříbrnou skupinu a tým z Chvaletic vyhrál bronzovou skupinu.

Tento turnaj hodnotím pozitivně. I když se nám na poměrně těžkém terénu nedařily nahrávky, sehráli jsme hodně vyrovnaných a bojovných zápasů.

Sestava týmu: Dvořák Matyáš, Gyurica Dominik, Halamka Daniel, Krajčovič Lukáš, Krupička Robin, Kryštof Adam, Musil Štěpán, Zelený Filip