Přinášíme vám hodnocení a statistiky jednotlivých mužstev. Dalším týmem, který představíme je tým mužů B, hrající krajský přebor. O hodnocení jsme požádali Petra Machatku.

Kategorie: Muži "B"

Tabulka AGADOS Krajský přebor mužů: 11. místo - 13 3 5 5 14 bodů 17:25

Trenéři: Miloš Myslivec, František Martaus, Petr Machatka, Jiří Havlík

Hodnocení podzimní části:

Z pohledu statistik jsme v průběžné tabulce skončili na jedenáctém místě se ziskem 14 bodů a negativním skóre. Začátek sezóny jsme v pro nás nové soutěži měli poměrně vydařený, minimálně herně, kde jsme dokázali se soupeři držet krok. V mnoha zápasech jsme dokonce byli lepším týmem, jen se nám občas nepodařilo zápasy dotáhnout do vítězného konce a nasbírali jsme několik remíz. Druhou polovinu sezóny jsme měli již trošku horší, ne jenom výsledkově, ale bohužel i herně se nám nedařilo podle našich představ. Celkově jsme se ale vyrovnali s vyšší soutěží dokázali odehrát většinu minimálně vyrovnaných zápasů.

Nejvydařenější zápas podzimu:

Hned v prvním kole jsme uhráli remízu na půdě silné Chotěboře.

Nejhorší zápas podzimu:

Absolutně jsme propadli v zápase v Rapoticích, jak herně tak výsledkově.

Nejlepší hráči popřípadě jestli chcete zmínit nejlepší střelce:

Celkový výsledek je zásluhou celého mužstva. Mezi tahouny patří Miky Zažímal, Jirka Havlík, Tomáš Peňáz, Dan Kulhánek, Jan Šenkýř.

Nemáme jednoho hlavního střelce, ale góly se rozdělili mezi všechny hráče.

Kdy zahájíte přípravu na jarní sezónu. Kolik máte v plánu zápasů, na co se chcete zaměřit:

V přípravě se tradičně zaměříme na rozvoj kondičních a silových schopností, prokládané herními tréninky na umělé trávě a přípravnými utkáními. S blížícím se začátkem soutěže se budeme více věnovat herním prvkům, souhře a taktice. Jak bylo vidět ke konci sezóny chyběla nám kondice a taktika, což budeme muset potrénovat a zaměřit se na to.

Přípravu zahájíme v týdnu od 19. ledna 2024. V plánu máme 4 přípravných utkání, které odehrajeme všechny v domácím prostředí (Sapeli Polná, Bory, Velká Bíteš a Světlá nad Sázavou).

První mistrovské utkání jara hrajeme 24.3. 2024 na hřišti Velkého Meziříčí "B".

Chtěl by jste něco říci závěrem:

Závěrem bych chtěl poděkovat jak kolegům trenérům tak samozřejmě všem hráčům, za čas, který si našli a za výkony, které podávali.

Poděkování patří také lidem ve vedení oddílu za vytváření podmínek pro kvalitní tréninkovou činnost a zabezpečování chodu celého klubu FC ŽĎAS ŽĎÁR NAD SÁZAVOU!

Přeji všem pěkné a klidné prožití vánočních svátků a v roce 2024 mnoho sportovních úspěchů!