Je tu další víkend a čekají nás dva mistrovské duely mužských kategorií. V tomto preview se dozvíte vše potřebné pro nedělní zápasy áčka i béčka.

Áčko vyjede do Velkého Meziříčí

Žďárský A-tým nezažil zrovna povedený minulý víkend, když doma podlehl Slavoji Polná 1:2. Mužstvu se nepovedl zejména druhý poločas, který negativně hodnotil i trenér mužstva pan Václav Pohanka. Kompletní reportáž ze zápasu najdete zde. Na jaře tak pro tým stále platí skóre pouze s jedním tříbodovým ziskem z duelu proti Pelhřimovu. Zbylé čtyři zápasy skončily prohrou, tudíž se aktuálně žďárští fotbalisté nachází na sedmém místě tabulky Divize D. Zvrátit se tento trend vydají v neděli 14. dubna, kdy již od 10:15 hodin vyzvou Velké Meziříčí. To se aktuálně nachází na dvanácté pozici tabulky, kam se dostali i díky výhře nad druhým Lanžhotem minulý víkend. To zda se jim podaří na tento zápas navázat i proti nám, zjistíme již v neděli.

Béčko na Bouchalkách přivítá Bystřici

Nepovedený start do jarní fáze zažívá i naše béčko, které ze tří utkání získalo pouze bod z úvodního duelu proti béčku Velkého Meziříčí. Žďár se tak propadl na dvanácté místo se stejným bodovým ziskem jako předposlední Bystřice nad Pernštejnem. Právě ta dorazí v neděli v 16:00 hodin na Bouchalky, aby se pokusila béčku vrátit podzimní porážku 0:1 z jejich domácího zápasu. Čekáme opět teplé počasí, ale rozhodně budeme rádi, pokud dorazíte a zatopíte trochu pod kotlem a pomůžete klukům k první jarní výhře. Bude to potřeba, těšíme se na vás!