Máš kreativního fotbalového ducha a chceš se zapsat do historie našeho klubu? Zapoj se do naší výzvy a vymysli SLOGAN FC ŽĎAS.

Pokud máš chuť a nápad, stačí jen poslat svůj návrh k nám do FC Žďas Žďár nad Sázavou, na email: fc.zdas.vyzva@seznam.cz.

Všechny návrhy na slogan budou zaznamenány a střeženy do úterý 30.4.2024, následující den pak bude soutěž ukončena a návrhy nového sloganu budou uveřejněny na webových stránkách. Ty pak budou vyhodnoceny a autor vítězného návrhu od nás následně obdrží dárek.

Máte-li zájem účastnit se soutěže, respektujte prosím, níže uvedená pravidla:

  • Účastníci soutěže zasláním svého návrhu souhlasí s uveřejněním návrhu sloganu včetně jména autora, a to i s jeho užitím na webových stránkách fotbalového klubu, popř. na sociálních sítích fotbalového klubu či v dalších propagačních materiálech.
  • Autor vítězného sloganu uděluje, a to již zasláním návrhu sloganu do soutěže, výlučné oprávnění fotbalovému klubu FC ŽĎAS slogan bezplatně a časově neomezeně používat v rámci své propagace v marketingových materiálech či pro své další potřeby spojené s rozšiřováním povědomí o fotbalovém klubu.
  • Účastníkům soutěže doporučujeme zaslat spolu s návrhem i své kontaktní údaje pro potřeby vyhodnocení soutěže a kontaktování vítěze.
  • Přijímány do soutěže nebudou návrhy obsahující vulgární či jinak nevhodná slova či slova obdobného typu neslučující se s posláním fotbalového klubu.

Těšíme se na Vaše návrhy.