V neděli nás čeká další domácí zápas A-týmu. Tentokrát bude partnerem utkání společnost Greatday, kterou vám představíme v následujícím článku.

Společnost GREATDAY s.r.o. je etablovanou stavební firmou, která se specializuje na komplexní výstavbu rodinných domů, zateplování fasád a dodávky kvalitních oken, dveří, vrat a stínící techniky značky DAKO. Byla založena v roce 2007 s cílem poskytovat kvalitní zateplovací systémy a fasády budov. V průběhu let se přizpůsobila poptávce na trhu a rozšířila své služby na veškeré stavební práce s důrazem na výstavbu a rekonstrukci rodinných domů.

GREATDAY s.r.o. staví rodinné domy z osvědčených materiálů jako porobeton a pálené cihly, ale nebojí se ani moderních technologií. Cílem společnosti je vždy postavit dům, který bude energeticky úsporný, pohodlný pro bydlení a zároveň bude odrážet osobitý styl a přání klienta. Důležitou součástí filozofie firmy je udržitelnost a energetická účinnost.

Velkou devizou společnosti je komplexnost služeb a individuální přístup. Dokáže klientům nabídnout vše od projektu až po kolaudaci, a to včetně kvalitních oken, dveří a dalších doplňků od společnosti DAKO, jejímž je GREATDAY s.r.o. regionálním zástupcem pro kraj Vysočina.

V dubnu 2024 plánuje společnost otevřít nový showroom produktů značky DAKO ve Žďáru nad Sázavou na Veselské ulici, kde si zákazníci budou moci prohlédnout a vyzkoušet širokou nabídku oken, dveří, vrat i stínící techniky právě této značky.

GREATDAY s.r.o. je tým vášnivých profesionálů, kteří se snaží vytvářet nejen kvalitní stavební projekty, ale také nabízet kompletní řešení pro domov. Jejich cílem je být pro klienty partnerem, na kterého se mohou spolehnout, stavět krásné a kvalitní domy, ve kterých se bude dobře žít.

GREATDAY
http://www.dako.eu

Fotogalerie