V neděli 17. března jsme se zúčastnili finálového turnaje STAREZ Cup pro kategorii mladší přípravky U9.

Tento turnaj jsme zahájili remízou 2:2 proti Ivančicím. Nehráli jsme dobře, byli jsme pomalí, bez jiskry, bez nadšení. Toto vše vyvrcholilo v následujícím zápase proti staré známé Spartě Brno, kde jsme byli zcela neškodní a prohráli 0:4. Tento zápas nás ale přece jen probral. Sice jsme další zápas prohráli 2:3 proti Boskovicím, kde jsme dva góly dostali v samotném závěru, ale předvedená hra, nasazení a bojovnost, konečně připomínala naši hru. Další tři zápasy jsme už vyhráli a to postupně 2:0 proti Blansku, 7:2 proti Medlánkám a 5:2 proti Kyjovu. Celkově jsme s 10 body obsadili 3. místo a odvezli si bronzové medaile.

Jako trenér musím tento turnaj hodnotit negativně. Nasazení a bojovnost očekávám od prvního do posledního zápasu a to se dnes nestalo. Na tomto budeme pracovat ještě intenzivněji v následujících trénincích, zhodnotil celý turnaj trenér David Halamka.

Sestava FC Žďas Žďár nad Sázavou: Kryštof Dvořák, Matyáš Dvořák, Dominik Gyurica, Daniel Halamka, Lukáš Krajčovič, Adam Kryštof, Robin Krupička, Matyáš Kunc, Adam Litochleb

Fotogalerie