Žďárská inženýrská společnost DEL je tradičně partnerem žďárských fotbalistů. A nejinak je tomu v této sezóně. Společnost, která vyrábí rozvaděče, věnuje se automatizaci a „učí roboty dělat jejich práci“, také navrhuje a dodává kvalitní fotovoltaické elektrárny. A to je teď velmi aktuální téma.

„Chcete šetřit a vyrábět vlastní elektřinu? A hledáte k tomu spolehlivého parťáka přímo v našem regionu? Pak je pro Vás sázka na DEL zaručená výhra,“ komentuje solární téma výkonný ředitel společnosti DEL Jirka Kabelka. Ten žďárský fotbal dobře zná, v minulosti jej sám „kopal“. Ale zpět k solárům. „Fotovoltaiku na DELu děláme již od roku 2008. Nejsme tedy žádná čerstvě „garážová“ firma. Máme znalosti, zkušenosti, nabízíme kvalitní komponenty s dlouhou zárukou, a také dostupný rychlý servis. Zajistíme Vám dotaci a vyřídíme nutnou administrativu. A také Vám dopředu spočítáme, kolik ušetříte,“ doplňuje Jirka Kabelka. Ten také připomíná, že DEL realizuje solární projekty nejen pro rodinné či bytové domy, ale i průmyslové areály.

A jak vidí DEL spolupráci se žďárským fotbalem? Pro žďárskou společnost je důležité hlavně to, aby měli ke sportu zdravý vztah děti a mládež. „Samozřejmě, že fandím “áčku“ a jsem rád, když udělají dobrý výsledek. Z hlediska naší podpory to však není to nejdůležitější. DEL podporuje sport ve Žďáře hlavně s cílem zlepšovat podmínky pro mládež,“ vysvětluje Jirka Kabelka a dodává, že jako žďárský patriot podporuje žďárský sport zcela přirozeně. A to přesně podle firemního hesla, které zní:

Tady žijeme, tady pracujeme, tady pomáháme. DEL


Chcete se dozvědět více o fotovoltaice od DELu? Podívejte se zde:

Fotovoltaika | DEL a.s - Future Technology DELivered

Fotogalerie